Regency Campus Entrance

Client TAFE SA Location Regency Park SA Value $800,000 Completion 2018

Furthering Greenway’s works at the Regency Campus of TAFE SA, the existing main entry space was redeveloped to remove many stages of poorly considered alterations and additions which as a group had led to visual clutter and confusion amongst users, new and existing.

Retaining the existing tiled floor and bronze anodized slatted ceiling, Greenway carefully inserted a restrained new main reception counter and security office, new collaborative environments and areas for online and offline interaction.

An earnest and simple neutral palette, with whites, charcoals and timbers has created a warm and welcoming space, instantly putting users and occupants at ease. Circular patterns of differing carpets break down the rectilinear forms of the building and the harshness of some of the existing materials.

Completed just prior to the commencement of the 2018 learning year, the project has made a significant improvement to the interactions between staff and students at the site.